Wij hanteren steeds prijzen i.f.v. de marktprijzen Verse vis Zonnevis Heilbot Rivierpaling Pieterman Zwaardvis Tonijn Sardienen (+/- 80 gr/st) Makreel (+/- 350 gr/st) Goudbrasem (+/- 400 à 600 gr /st) Rode Poon Zeebarbeel Zeeduivel (staartvis) (600gr – 1,1 kg/st) Zeewolf Rog (400gr – 1,2 Kg/st) “Wilde” Zeebaars ( 700gr – 1,4 kg/st) Roodbaars Pladijs Tongschar (+/- 400 gr/st) Griet Tarbot Tong 3 (+/- 300 à 400 gr /st) Tong 4 (+/- 250 à 300 gr /st) Wijting Schelvis Kabeljauw (Deense) Snoekbaars (+/- 1kg/st) Forel (+/- 300 gr /st) Schotse zalm Huisgemaakte salades Zongedroogde tomaten Groene olijven Zwarte olijven Anjovis met look
Read More
Koude voorgerechten Kreeft garni met zijn garnituur en sausen Tomaat Garnaal Franse creuse “Gillardeau” de beste franse oester Zeeuwse oesters : 4/0000 Warme voorgerechten Mosselen met kruidenboter Scampi Chante-Claire lichte currysaus met paddenstoelen en tomaat (vanaf 2 pers | 6st/pp) Vis videe rijkelijk gevuld met vis en garnaal St.Jacobsschelp enkel met verse Jacobsvruchten (vanaf 2 pers) Oostendse visschelp zalm , garnaal en Jacobsvrucht Garnaal Kroketten eigen maak Soepen* Kreeftsoep met stukjes kreeft en cognac Garnaalsoep met garnaal en cognac Bouillabaissesoep met kaas , rouille , lookbrood Bouillabaissesoep zoals in Frankrijk Vissoep met groente en vis *prijs per liter Prijzen
Read More