Koude voorgerechten
Kreeft garni met zijn garnituur en sausen | |
Tomaat Garnaal | |
Franse creuse “Gillardeau” de beste franse oester | |
Zeeuwse oesters : 4/0000 |
Warme voorgerechten
Mosselen met kruidenboter | |
Scampi Chante-Claire lichte currysaus met paddenstoelen en tomaat (vanaf 2 pers | 6st/pp) | |
Vis videe rijkelijk gevuld met vis en garnaal | |
St.Jacobsschelp enkel met verse Jacobsvruchten (vanaf 2 pers) | |
Oostendse visschelp zalm , garnaal en Jacobsvrucht | |
Garnaal Kroketten eigen maak |
Soepen*
Kreeftsoep met stukjes kreeft en cognac | |
Garnaalsoep met garnaal en cognac | |
Bouillabaissesoep met kaas , rouille , lookbrood | |
Bouillabaissesoep zoals in Frankrijk | |
Vissoep met groente en vis |
*prijs per liter
Prijzen onder voorbehoud van marktprijzen